Home

Duizendpoot larve

De wortelduizendpoot is crèmewit van kleur, 6 tot 10 mm lang, heeft een smal lichaam. Jonge larven hebben slechts zes paar poten en in ieder stadia komen er een paar poten bij. Een volwassen wortelduizendpoot heeft, in tegenstelling tot wat zijn naam suggereert, in totaal twaalf paar poten Miljoenpoot bestrijden. Er is slechts een beperkt aantal chemische gewasbeschermingsmiddelen dat ingezet kan worden tegen de miljoenpoot. Voor een overzicht van alle toegelaten middelen voor jouw teelt, kun je gebruik maken van de Spuitadvieswijzer. Verder heeft de miljoenpoot meerdere natuurlijke vijanden, waaronder schimmels, bacteriën en. Eerst, roll een lange slang van rode fondant zodat een basis voor het lichaam duizendpoot. Uitrollen van een dunne plaat van gele fondant en snijd verschillende strips. Schik ze rond de duizendpoot van lichaam. Vervolgens maken meerdere paren van benen (1 paar per segment van het lichaam) en twee antennes Duizendpoten zijn een klasse van geleedpotigen behorende tot de duizendpotigen of veelpotigen, waartoe ook de miljoenpoten behoren. Er zijn ongeveer 3000 soorten, waarvan in Nederland 44 verschillende soorten zijn waargenomen waaronder de bekende roodbruingekleurde gewone duizendpoot Het lichaam van een miljoenpoot bestaat uit een kop die twee korte antennes draagt en een groot aantal segmenten daarachter. Aan ieder segment zitten twee paar poten (miljoenpoten behoren tot de klasse van de Diplopoda, de dubbelpotigen). Duizendpoten hebben één paar poten per segment. Het aantal poten haalt bij lange na niet de miljoen

Hoe kun je wortelduizendpoot bestrijden? Royal Brinkma

 1. Bug emoji is het beeld van larve of rups, die groen in de meeste gevallen of violet in de versie van Twitter is afgebeeld. Er is een kans dat dit larve zal veranderen in een mooie Butterfly één dag (dat wordt voorgesteld door butterfly emoji) - met als enige uitzondering in de versie van emojidex, als zijn beeldt niet een larve, maar eerder een griezelige duizendpoot
 2. ste 115 g
 3. Bug emoji is de foto van de larve of rups, die is afgebeeld groen in de meeste gevallen of violet in de versie van Twitter. Er is een kans dat deze larve zal veranderen in een prachtige Vlinder op een dag (die wordt vertegenwoordigd door Vlinder emoji) — met de enige uitzondering in de versie van emojidex, als haar toont geen rups maar een griezelig duizendpoot
 4. De duizendpoot voorkomt dat je huis vol zit met andere kleine, kroelende beestjes. Ze staan er namelijk om bekend behoorlijk gulzig te zijn en alles te eten wat op hun pad komt. Met name zilvervisjes, mieren, spinnen, bedwantsen en kakkerlakken eet-ie waar wat graag op. Je kan een duizendpoot dus eigenlijk wel vergelijken met een natuurlijke ongediertebestrijder
 5. Force heeft een combinatiewerking; zowel tegen bonenvlieg(larve), ritnaald en duizendpoot als tegen vraat van kraaiachtigen. Door deze veilige zaadontsmetting samen met Starcover-biostimulant aan te bieden, maken we het gewas bovendien weerbaarder voor langere periode
 6. 95 Gratis afbeeldingen van Duizendpoot. 45 32 7. Gigantische Duizendpoten. 37 13 5. Duizendpoot Insect. 17 10 2. Duizendpoot Dier Insect
 7. g. Wie voor de coating kiest, krijgt daar bovendien standaard de LG Maisservice bij

Hoe kun je miljoenpoot bestrijden? Royal Brinkma

Kleine rode rups, close-up. Groene rups over gewasbeschermingsmiddelen waarvoor krachtens. Larvale stadium van Anopheles mug, gevaarlijke voertuig voor zika, knokkelkoorts, chikungunya, malaria en andere infecties. Dit water insect leven in moerassen en plassen. Uiterst close-up met ondiepe Dof duizendpoot; nimf; larve; larvae; dier; dieren; pest; antenne; voeler; hoofd; gezicht; oog; poot; mooi; glimlachen; het glimlachen; vrolijk; geluk; vrolijke; vreugde; blij; gekke; loveable; schattig; ducky; kruipen; serviel; versiering; decoratief; illustratie; kunst; spotprent; komisch; mascotte; alleen; enkel; eenzaam; vrijstaand; profiel; verhuizen; verhuizing; wriggle; wandelende; reflectie; schaduw; groene; stock illustrati

Het leven van elzenvliegen vindt in en rondom het water plaats. Als larve leven ze in het water en lijken in dit stadium wel wat op een duizendpoot. Dit vanwege de vele kleine, op pootjes lijkende, kieuwen die op het achterlijf zitten. De larven zijn goede zwemmers die leven van kleine waterdiertjes De larve van het vliegend hert is vaak te vinden op een diepte van 15 tot 40 centimeter. De larve leeft vaak op de grens tussen de grond waar het hout zich in bevindt en het aangetaste hout. Jongere larven graven zich soms in in het hout, waarbij het hout wordt verlaten als de larve aan verpopping toe is. Dan trekt de larve de grond in De duizendpoot is een andere vijand , er zijn sluipwespen welke jacht op regenwormen maken, en ook mieren en de gouden loopkever. 2 larve van het lieveheersbeestje 3 Spaanse vlieg (Lytta vesicatoria) 4 Gouden tor (Cetonia aurata) 5 Populierboktor (Saperda carcharias

Mobiele applicaties. Gebruik onze gratis mobiele apps om waarnemingen in te voeren op je smartphone of tablet. Mobiele applicatie Uit het ei komt dan eerst een larve (zoals een rups bij de vlinder of een made bij de vlieg). Tijdens zijn groei vervelt de larve een aantal keren totdat deze overgaat in de pop vorm. Na verloop van tijd komt uit de pop een volledig volwassen insect tevoorschijn dier, wildlife, insect, macro, kever, fauna, ongewerveld, rups-, detailopname, kruipen, buitenshuis, griezelig, worm, larve, macrofotografie, duizendpoot, geleedpotige, motten en vlinders, antenne, oranje, bodem, kleurrijk, tuin-, Californië, benen, duizendpoot, Santa Cru

Duizendpoot en larven cupcake / Stap 2: Hoe te beeldhouwen

Duizendpoten - Wikipedi

 1. Naast deze larvale camouflage deelt de larve in een vorm van Müller-mimiek ook een soort duizendpoot, Glomeris ( Glomeris guttata ). Beide dieren delen de karakteristieke oranje vlekken en zwart lichaam en een gemeenschappelijke habitat. De duizendpoten en rupsen scheiden een stinkende geur af om roofdieren af te weren
 2. doet een larve een aantal keren. Als de larve voor de laatste keer vervelt, maakt hij een pop. Een soort hulsje waarin hij verandert. Als hij uit de pop kruipt, is hij een imago. Dat is de volwassen vorm van het insect, de kever dus
 3. duizendpoot; spotprent; dier; vrolijke; glimlachen; larve; pest; antenne; wriggle; handen; armen; fauna; schepsel; het voorstellen; wandelende; karakter; mascotte; groene; vrijstaand; schilderij; illustratie; witte; ontwerp; uitdrukking; schattig; gekke; clipart; kunst; natuur; eyes; reptiel; made; wild; leven; verhuizen; komisch; regenworm; aarde; caterpilar; rennende; voet; stock illustratie; royalty-vrije illustratie
 4. Coyote is een trotse man. Dat kun je zien aan zijn baard en aan zijn leren hoed. Maar het gif van de duizendpoot is gaten in zijn trots aan het eten. Coyote is gebroken. De duizendpoot heeft gewonnen

Schik ze rond de duizendpoot van lichaam. Vervolgens maken meerdere paren van benen (1 paar per segment van het lichaam) en twee antennes. Vervolgens deze te koppelen aan het lichaam met behulp van een kleine druppel citroen siroop als lijm. Gebruik een van deze paren te maken van de duizendpoot staart, zoals in de afbeelding Om te worden aangemerkt als een volledige volwassene, moet de duizendpoot aantal vervellingen en podia ondergaan. Na het uitkomen van een ei, een larve zal worden. De eerste larvale stadia zijn meestal vrij immobiel. Vervellen het exoskelet, de poten ontwikkelen verschillende hoeveelheden afhankelijk van welke volgorde de duizendpoten behoren Elke groep heeft eigen kenmerken. Het makkelijkst herkenbare kenmerk is het aantal poten. Zo heeft een insect zes poten, een spinachtige acht en kreeftachtigen tien of meer. Dan zijn er nog de veelpotigen, denk maar aan de duizendpoot en miljoenpoot. Een miljoenpoot en een spinduizendpoot Een larve van de boktor kan tot 3 cm lang worden en is witgeel. Ze hebben hele kleine pootjes, een platte ovale kop en goed ontwikkelde kaken om door het hout te knagen. De larve zorgt voor de meeste schade in het hout In de volgende ontwikkelingsfase verandert de larve van de duizendpoot in een imago. De lichaamsafmetingen van dergelijke monsters zijn van 1,6 cm tot 4 cm, en ze lijken erg op volwassen insecten. Terwijl de reus naar alle stadia kijkt, is de ontwikkeling te zien op de onderstaande foto

Miljoenpoot - Beeldenbank - Groen Kennisnet wik

Hepialus lupulinus (wortelboorder, slawortelboorder) , deze roomwitte larve van de mot vreet de ondergrondse delen van de pioen aan , wat tot afsterven kan leiden . Scutigera inmmaculata : deze vegetarische duizendpoot lust vooral jonge en fijne haarworteltjes en brengt helaas meestal ook tal van schimmelinfecties via de wondjes met zich mee De dieren die door de luchtpijp ademen, zijn degenen die hun ademhalingsproces uitvoeren via een systeem van vertakte buizen die trachea worden genoemd. De luchtpijpen verplaatsen zich intern het lichaam van het dier dat zuurstof naar alle weefsels draagt. Tracheale ademhaling is typerend voor zowel aquatische als terrestrische geleedpotigen Wie zou met zijn rechtse geest een gigantische larve van insectenvogels willen vangen en er vriendschap mee sluiten? Het ziet eruit als een drol-duizendpoot met spikes op zijn kop en staart, ook wel het gedoe van nachtmerries, en zijn gezicht lijkt veel te veel op dat van Diglett voor mijn smaak

duizendpoot miljoenpoot kniptor schorskever boktor loopkever snuitkever oproller pissebed mestkever larve engerling kortschildkever oorworm lieveheersbeestje mier naaktslak huisjesslak ritnaald regenworm hooiwagen pop van een vlinder teek kruisspin wolfspin springspin larve boktor Zoekkaart bodemdiertjes HANDLEIDING GROEP 1 • 2 • 3 1 Met het wegvallen van zaadontsmettingen Mesurol en Sonido nemen de teeltrisico's in mais toe. Vogelvraat en ritnaalden geven de meeste schade in mais Met het wegvallen van Mesurol en Sonido nemen de teeltrisico's in mais toe. Van de zaadbehandelingen biedt Starcover-Force de breedst én langst werkende bescherming. En wie voor de coating kiest, krijgt daar ook standaard de LG Maisservice bij De duizendpoot loopt snel over het pad De sprinkhaan springt van de ene tak op de andere Ik zie een oorwurm over een takje lopen De slak kruipt bij regen uit zijn huisje Een larve is de baby van een bij goed De vlinder zoemt fout De bij zoemt goed De bij zit in het wespennest.

The presence of parasites my be detected based on the increased levels of eosinophils in the blood (eosinophils are a type of white blood cells). You may also have a kidney, ureter and bladder ultrasound done. At this point, observing your subsequent urine and also making sure that the toilet bowl is clean prior to urination may be necessary Insecten vormen een klasse die valt onder de geleedpotigen (Arthropoda). Ze zijn met bijna een miljoen beschreven soorten verreweg de grootste en meest soortenrijke groep onder de dieren en dan zijn er ook mogelijk enkele miljoenen soorten nog niet eens ontdekt. Het is niet vreemd dat je insecten dus overal tegenkomt, niet alleen op land maar ook in het (zoete) water Larve lieveheersbeestje: Ga naar vraag 18 18 Is het lijf wit met een bruine kop? Engerling: Ga naar vraag 19 19 Zitten er twee grijpers (dit noem je een tang) aan het lijf? Oorworm: Kortschildkever: 20 Heeft het dier een opvallende snuit? Snuitkever: Ga naar vraag 21 21 Heeft het dier lange poten en antennes? Ga naar vraag 2 Muggen zijn bijna overal ter wereld verspreid, met uitzondering van bijzonder droge en besneeuwde gebieden. Op het eerste gezicht verschillen deze vertegenwoordigers van de fauna niet van elkaar - ze vliegen allemaal, smerig gepiep en ergeren zich met pijnlijke beten

De Cetonids liefde lag in de compost te komen: de composter, wordt daarom gezien volwassenen namen chafer (die kleine groene kevers iriserend) en hun larven, grote wormen wit-grijs, mollig, verschillende maten, afhankelijk van hun leeftijd (moet tot 3 jaar om de cetonia-larve volwassen te maken) Ik weet dat rupsen en maden uiteindelijk insekten worden, maar in hun leven voor de grote transformatie zijn het kruipende wezens, die geen enkel kenmerk van een insekt in zich hebben. Horen ze dan in hun kruipende leven wel tot de groep der insekten of zijn het weekdieren of wellicht nog een andere categorie? Goeievraag is het grootste vraag en antwoord platform van Nederland Beestjes in Nederland. In Nederland komen heel veel dieren voor, klein en groot, de meeste mensen kennen ze niet meer. Wanneer men in de natuur loopt, of de natuur besluit bij mensen thuis te komen, vragen mensen zich vaak af wat voor beestje dat nou weer is Zo geef je complete teeltbescherming aan je mais. Met het wegvallen van zaadontsmettingen Mesurol en Sonido nemen de teeltrisico's in mais toe. Van de nog beschikbare zaadbehandelingen biedt Starcover-Force de breedst én langst werkende bescherming. En wie voor de coating kiest, krijgt daar ook standaard de LG Maisservice bij die in geval.

pluizig bruin rups kruipen op de weg — Stockfoto © kolesnikovserg #108875350

wat Emoji-vertaler Emoticon betekent Insect Emoji

DUIZENDPOOT Lange voelsprieten. Vreet aan wortelpunten, Invalspoort voor schimmels. Zit zijn hele leven in vnl. zware grond, met een slechte structuur. Levenscyclus Legt ei in grond Larve vervelt 6x en die van de miljoenpoot 12 x Leeft 2 jaar Biologische bestrijder: Is er niet 6 Als larve eet de gaasvlieg tot 300 a 400 per dag. Daarom heeft de larve de bijnaam bladluisleeuw. Laat dor blad in de winter liggen of maak een gaasvliegkastje met stro. Loopkever: Eten bladluis, larven, coloradokevers en cidaden. Laat dor blad in het najaar liggen of maak een insectenhotel. Duizendpoot: Eten slakken, wormen en aan. De larve is denk ik niet van blinde bij even gekeken op internet maar hij is breder en geen lange buis zeg maar. Lijkt wel op een duizendpoot alleen dan in het water. mhofman. 07 juli 2014 19:04; Denk dat dit hem is knap hoor van jou maar ook van de rups Lieveheersbeestjes. Een lieveheersbeestje is een klein kevertje met rode of gele dekschildjes en daarop zwarte stippen. Het zijn bijzonder vriendelijke diertjes die gewoon over je vinger lopen als ze een landing maken op je hand en ze zijn erg nuttig, want ze peuzelen schadelijke insecten op zoals bladluizen. In Zeeuws-Vlaanderen ( Axel) noemen. BLADLUIS Familie Insecten - Bladluizen en Cicaden Voorkomen Hij leeft in grote kolonies, op bladeren, knoppen, stengels van struiken < kruidachtige planten.Kenmerken Hij is verwant met de wants en heeft een steeksnuit om plantenweefsel te doorboren en plantensappen op te zuigen. Het lichaam is peervorm en zeer week. Hij draagt soms twee paar doorschijnende vleugels

werelds grootste geleedpotigen « Grote Diere

UPDATE: Deadline is inmiddels verstreken, heel mooie inzendingen ontvangen, wordt vervolgd! In april verschijnt in de serie Avontuurlijk Tuinieren een vervolg: Maak je eigen jungle. Op dit moment zijn we in de fase beland dat we al het fotomateriaal verzamelen. Daarvoor hebben we nog wat materiaal nodig. Heb jij beelden Sprinkhaan en duizendpoot in huis Toen ik vanmorgen de gordijnen opentrok, zat er een sprinkhaan op het raam. Vreemd, De larve lijkt nog niet op een volwassen sprinkhaan. Ze moet eerst. Je zocht naar: sprinkhaan! Huis & Hobby Sieraden & Beauty Sprinkhaan groene en oranje geglazuurde keramie Het Groene Huis. 03 apr Klein maar groots! De Tiny Ten van de Bodemdierendagen. News. 18-09-2020. Bodemdieren zijn klein, maar doen grootse dingen voor de natuur. Kijk alleen al naar de Tiny Ten, de tien groepen bodemdieren die we zoeken tijdens de Bodemdierendagen. Dit jaar met extra aandacht voor wat deze dieren allemaal kunnen Werkstuk over Organismen en hun voortplanting voor het vak biologie. Dit verslag is op 30 januari 2002 gepubliceerd op Scholieren.com en gemaakt door een scholier (4e klas vmbo

Insect Emoji

Duizendpoot CollectA 88885. COLLECTA 88895 - CENTIPEDE. APPROX. 18 X 3 CM. € 5,75. Hommel Collecta 88499. Speelgoed hommel van de serie speelgoed insecten van CollectA. De hommel is een sociaal insect die in een kolonie leeft. Hij komt van nature voor in Europa, Noord-Afrika , Azië, Noord en Zuid Amerika. Net als bijen voeden hommels Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (The Digital Library of Dutch Literature is a collection of primary and secondary information on Dutch language and literature in its historical, societal and cultural context.

Zie je een duizendpoot in huis? Dit is waarom je 'm nooit

Duizendpoot. Een duizendpoot is een snelle jongen. Dat is ook logisch met zoveel poten. Geen duizend, maar toch een behoorlijk aantal. Een duizendpoot is een rover. Hij jaagt op kleine dieren die zich verschuilen onder stenen en tussen rottend plantenmateriaal en hout. Zelf staat hij op het menu van o.a. muizen, kevers en spinnen duizendpoot informatiebladen. de pissebed.pdf de regenworm.pdf de duizendpoot.pdf de larve.pdf de miljoenpoot.pdf. zoekblad. inspectie bodembewoners Wie zijn het.pdf Bodemdierenkaart 16 sept 2016.pdf. dieren op planten. Op de tuin wonen een heleboel dieren. Sommigen eten planten, net als wij, en anderen eten dieren. Dode dieren maar ook levende. 10 Pagina 10 les 5 een goede bodem 5 Voorzaaien in de klas We houden de natuur een beetje voor de gek. In de klas is het lekker warm, de zaadjes willen hier wel gaan groeien terwijl het buiten nog veel te koud is. Zo hebben we een voorsprong op de natuur als we straks naar buiten gaan. Je groepje krijgt een bakje en zaden van je leraar De larve knaagt met krachtige kaken gangen in het hout. Na 2 of 3 jaar verpopt de larve zich in het hout of onder schors tot insect en knaagt zich door het hout naar buiten. Ga naar N 52°14.744' - E005°40.741' en noteer de eerste 2 cijfers van het perceelnummer op de paal waar het wandelroute bordje op is bevestigd = F. Duizendpoot

Limagrain › Zo geef je complete teeltbescherming aan je

BIMESTRIEL N°162 SEpTEMBRE - ocToBRE 2017 BUREAU DE DÉpÔT : BXL X 1070 BRUXELLES p40203 bpost PB-PP B-01392 BELGIE(N)-BELGIQUE cinéma bioscoo Een duizendpoot is een snelle jongen. Dat is ook logisch met zoveel poten! Het zijn er weliswaar geen duizend, maar toch een behoorlijk aantal. Een duizendpoot is een rover. Hij jaagt op kleine dieren die zich verschuilen onder stenen en tussen rottend planten-materiaal en hout. Zelf staat hij op het menu van o.a. mui-zen, kevers en spinnen

Bij de vijver vliegt een libelle De slak kruipt langzaam weg De duizendpoot loopt snel over het pad De sprinkhaan springt van de ene tak op de verandert in een vlinder De rups komt uit een ei Een kever heeft een hard schild Een pissebed is groter dan je hand Een larve is de baby van een bij De vlinder zoemt De bij zoemt De bij zit in. AUB Geen kunstmade, larve, stukjes plastic, twisterstaarten, kunstworm, kunstdeeg Nee voor mij geen dure kunstgrepen, natuurlijk aas das pas vangen en vergeten kan natuurlijk niet, het zit in munne bak. Probeer eens ander aas: duizendpoot, mot, rietmade, spin, mug,vlieg en straks weer onze vertrouwde pier Librariana deel 9 (2007) MEGABIBLIOTHEEK AMSTERDAM 7-7-2007 GEOPEND Jarenlang overvleugeld door Rotterdam, feitelijk ook door Den Haag (waar stadhuis en openbare bibliotheek in één gebouwencomplex zijn gehuisvest) beschikt de hoofdstad nu over een megabibliotheek, die met 28.000 vierkante meter nu de grootste openbare bibliotheek van ons land is Rups - Download dit royalty-vrije Vector een paar seconden. U hoeft daarvoor niet lid te worden

kleine hagenheld [nachtvlinder] Welkom op Zoom.nl, de grootste fotografie-community van Nederland! Je hebt dé plek gevonden om niet alleen je mooiste foto's te delen, maar ook om elkaar verder te helpen in de fotografie dit is een zelfstudie over dieren en planten die eventueel aangevuld kan worden aan de info die je moet weten voor het examen wereld oriëntatie 1 in he

Duizendpoot Beelden - Download gratis afbeeldingen - Pixaba

Zo geef je complete teeltbescherming aan je mais - Boerderi

Rechtenvrije foto's van Larve, afbeeldingen Larve

Gewone duizendpoot Gewone fluweelzweefvlieg Gewone komkommerspin Gewone mestkever Gewone mierenzakkever Gewone pantserwants Paddenstoelenmug spec. (larve) Pardosa (lugubris groep) Penseelkever Phaonia rufiventris Phyllobius pyri Podisma pedestris. Soil Insects Concentraat kan worden toegepast in de siertuin, moestuin, balkon of gazon. Schudt het middel voor gebruik. Los 50 ml op in 5 liter water ( goed voor 25m2) Giet de oplossing op een vochtige bodem, bij voorkeur voor een regenbui. Anders de bodem ruim beregenen met 5-10mm water. O.a. geschikt tegen: Ritnaalden ( koperworm) , Bodem. De larve van de groene snuitkever verpopt zich juist in de grond. Een nieuwe groene snuitkever wordt meestal in het voorjaar geboren. Dat er groen in de naam zit van deze snuitkever komt omdat hij allemaal kleine groene schubjes heeft. De insect is helemaal groen De duur van de ontwikkeling van larve naar volwassen insect is afhankelijk van de temperatuur. Wel is duidelijk dat deze ontwikkeling het snelst gaat bij temperaturen tussen de 21⁰C en 27⁰C. De wortelduizendpoot kan gesignaleerd worden door de bovenste laag van de grond te spoelen in een emmer water (dan komen vanzelf wel bovendrijven) of eventueel te zeven (maaswijdte 1mm)

Het glimlachen, duizendpoot

Zo geef je complete teeltbescherming aan je mais

Berichten over duizendpoot geschreven door ramireziblog. Ramidochter Marijke gaat vrolijk verder met haar studie biologie en niet zonder reden; zij is net begonnen met het verzamelen van gegevens op Denis Island, een piepklein Seychellen eilandje. Daar blijft ze maar liefst twee maanden Bladluis. De meesten onder ons weten dat lieveheersbeestjes bladluizen eten, maar ze eten nog veel meer en ze doen het ook niet allemaal. Het zestienstippelig lieveheersbeestje, het tweeëntwintig stippelig, het citroen lieveheersbeestje en het meeldauw lieveheersbeestje voeden zich met meeldauw. Dit is een witte schimmel die vaak in het najaar.

Weert en natuur: LibellenBuzzyBeeForum • View topic - Brandweer Assen 250 JaarBuzzyBeeForum • View topic - Nordic Trophy 2012Verslag van de Polderbendetocht in de dwaaltuin van Annelie | IVN

Caterpillar levenscyclus Wanneer we kijken naar een vlinder opstijgen naar de hemel, denken wij vaak niet over de wijzigingen die het heeft doorgemaakt, maar elke vlinder we zien een complete metamorfose heeft ondergaan tijdens hun fascinerende levenscyclus van vier fases.E Mosje Duizendpoot Plantje 1 Miljoenpoot Plantje 2 Pissebed Plantje 3 Rups Bloem 1 Vlinder Bloem 2 Kever Bloem 3 Spin/Hooiwagen Afgevallen blad Mier Iets anders 1 Larve Iets anders 2 Iets anders 4 Iets anders 3 Iets anders 5 DE WILDE STAD IN DE KLAS LES 1 - BUITENOPDRACHT - WERKBLAD 7 Zet een bij wat je ziet De larve van de tapijtkever kan wel voor overlast zorgen. Zij voeden zich met allerlei dierlijke producten zoals haren en veren en ook wol zoals bijvoorbeeld in truien, vloerkleden of gordijnen. Heb je last van tapijtkevers, zorg dan dat je je huis goed schoonmaakt en eventueel aangetaste kleding of stoffen op bij voorkeur 60 graden wast