Home

Fotoreis Kenia

Fotoreizen Afrika 2021: Op zoek naar de spectaculaire rivercrossing van gnoes in Kenia en Tanzania. Onvergetelijk. Mis dit niet. Boek FOTOREIZEN IN KENIA. Mijn naam is Peter Huysman, mede-eigenaar en uitbater van Ontdek Kenya, organisator van natuurreizen, wandel- en vogelvakanties en safari's in Kenia, dit reeds sinds '96. Op de vele reizen die ik begeleid heb, heb ik ontzettend veel mooie fotogelegenheden meegemaakt. Al de foto's in deze web site zijn door mij genomen

Wildpix fotoreis naar wild Kenia met National Geographic contributing fotograaf Sergio Pitamitz Bekijk ons aanbod Fotoreizen Afrika. Ons programma Fotoreizen Afrika omvat heel verschillende reizen: een Fotoreis Tanzania met een mix van natuur, cultuur en landschappen, een Fotoreis Kenia-Tanzania, waarbij de hele fotoreis in het teken van het fotograferen van wildlife staat en een Fotoreis Madagaskar, een land waar dieren voorkomen, die je nergens anders ter wereld treft Onze fotoreizen naar Kenia, Tanzania en Madagaskar zijn niet alleen geschikt voor fotografieliefhebbers, maar ook voor natuurliefhebbers Meer informatie Fotografie-reizen.nl. Groeps fotografiereizen voor iedereen. Fotografie-reizen: Dé nummer 1 in fotoreizen voor hobbyfotografen. Beginner of. Fotoreis Kenia 2017. De Keniaanse gids Mungai bestuurt de wagen en rijdt ons als een vorst overal naar toe. Een gouden kerel met haviksogen, die niet alleen alles weet van de vogels, hij blijkt ook nog ontzettend veel kennis te hebben van planten en bomen. Grote droogte

Fotoreizen Afrika 2021 Spectaculaire rivercrossing gnoes

  1. Fotoreis: Reisprogramma fotosafari Kenia. Let op: deze reis is gecancelled i.v.m. de onlusten in Kenia. Kenia fotosafari 15 t/m 28 juli 2008. NatuurBeleven en Birdpix/Nederpix organiseren jaarlijks een reis naar Kenia voor mensen die van hun Afrika reis verwachten dat
  2. Fotoreis; Reisprogramma fotosafari Kenia. 22 februari tot 8 maart 2007 Birdpix/NatuurBeleven. Deze reis is speciaal voor natuurfotografen; Gids met safari ervaring in Kenia; Op iedere locatie wordt ruim tijd genomen om vogels en dieren rustig te benaderen; Foto-opportunities zijn belangrijker dan scorelijsten
  3. Van Bommel Safari's heeft een zeer ruim aanbod van kleinschalige safari fotoreizen in Afrika. Zelf is van Bommel Safari's zeker thuis in de safari fotografie wereld (alle foto's op deze website zijn zelfgemaakt). Ook werken wij samen met de 'National Geographic Fotograaf' Jan Vermeer. Dus bent u op zoek naar een goede fotoreis in Afrika dan kunt u hier vast een kleine indruk krijgen van het.
  4. Kenia; Ontdek Kenia. Wie aan Afrika denkt, ziet waarschijnlijk olifanten op een oneindige vlakte lopen, tegen een achtergrond van een enkele acaciaboom en een horizon waaraan geen einde lijkt te komen. Dit beeld is Kenia. De landschappen in Kenia lijken epische vormen aan te nemen
  5. De Fotoreis Kenia-Tanzania is uniek. Je gaat er in het juiste seizoen heen, waarbij de kans heel groot is dat je de oversteek ziet. Daarnaast bezoek je een groot aantal andere bekende parken in Kenia en Tanzania. Natuurliefhebbers mogen deze fotoreis niet overslaan. De kans op het spotten van de Big Five tijdens deze reis is niet ondenkbaar

De munteenheid in Kenia is de Keniaanse Shilling (KES). De wisselkoers is (juni 2021): 1 KES = EUR 0,008 en 1 EUR = KES 131,11. In Kenia kunt u op verschillende plekken geld opnemen via geldautomaten (zogenaamde ATM's). Wij raden u ook aan om een creditcard en cash geld mee te nemen in Euro's of US dollars Want op deze fotoreizen reist een fotograaf mee die gepokt en gemazeld is in het vak. Die jou adviezen op maat geeft. Met zijn tips maak je steeds mooiere foto's. Samen met een echte fotograaf. Tijdens een fotoreis ga je samen met een echte fotograaf op zoek naar de meest fotogenieke plekken om te fotograferen Fotoreizen in Nederland in 2020 en 2021 onder begeleiding van een fotograaf. Boek nu bij Fotografie-reizen.nl en mis deze unieke kans niet Eerste nieuws uit Kenia van de fotoreis Nakuru, Lake Nakuru National Park, 28-09-2011. We zijn al weer op de helft van onze eerste fotoreis naar Kenia. Vandaag aangekomen bij Lake Nakuru in Sarova Lion Hill tegen de avond een schitterende gamedrive gedaan Unieke troeven. Bij het vergelijken van de details van de alom aangeboden fotoreizen springen volgende troeven van safari's met Ingrid in het oog: Ingrid reist zelf al meer dan 25 jaar naar Afrika om er het wild te fotograferen. Ze voelt er zich thuis, ook in de plaatselijke gewoonten en gebruiken, kent de parken op haar duimpje en dus ook de.

Fotoreizen in Kenia

Fotografiereis op maat in Kenia: machtige dieren van de Masai Mara. De Masai Mara is een van de bekendste natuurreservaten van het Afrikaanse continent. Helemaal niet verwonderlijk, als je ziet hoeveel dieren en welke soorten je hier het hele jaar door kan treffen. Enorme kuddes hoefdieren grazen op de vlaktes en vormen de perfecte achtergrond. Klein juweeltje tijdens Fotoreis Afrika: Lake Chala. Tegen de Keniaanse grens ligt een klein juweeltje, namelijk Lake Chala. Dit kleine kratermeer onder de rook van de Kilimanjaro heeft een magnifiek uitkijkpunt. Hier vandaan maak je geweldige foto's. Afhankelijk van de tijd van het jaar kleurt het water turquoise, diepblauw of diepgroen. Een.

Een van onze deelnemers legt uit wat hij allemaal heeft gezien tijdens de fotoreis Kenia Tanzania van fotografie-reizen.n Een van onze deelnemers legt uit wat hij geleerd heeft tijdens de fotoreis Kenia Tanzania van fotografie-reizen.n Fotoreis Tanzania: Fotografeer de BigFive en ander wildlife, het straatleven en mooie landschappen samen met onze fotograaf » resultaten deelnemers Kenia fotoreis » Workshop natuurfotografie in Zilkerduinen » workshop Strobist fotografie groot succes. » GARE DU NORD Nederlandse fotografen in Parijs 1900 -1968 » Resultaten uit Kenia van de eerste fotoreis » Laatste nieuws uit Kenia voor vertrek » Eerste nieuws uit Kenia van de fotoreis » Workshop Fotografie.

De 10-daagse fotoreis naar Kenia gaat plaats vinden van 23 september t/m 3 oktober 2011. Er is ruimte voor maximaal 12 personen incl. begeleiding. (foto's René Laukens) Terug naar het overzicht. Overig nieuws » workshop smartphone fotografie op 17 april 202 Reizen door Kenia? Ervaar tijdens uw reis de veelzijdigheid van het mooie Kenia, de weidsheid van de Masai Mara met het vele wild en de prachtige meren van de Great Rift Valley. Deze unieke elementen tijdens de groepsreis door Kenia zullen uw safari beleving in Kenia onvergetelijk maken. Reis naar de voet van de fameuze Kilimanjaro en het Amboseli Park met de grootste kuddes olifanten Een prachtige fotoreis dwars door de 'Parel van Afrika' Oeganda. Vijf verschillende parken met vijf verschillende ecosystemen. Van eindeloze savannes tot ondoordringbare regenwouden, Oeganda heeft het allemaal. Oeganda is een relatief nieuwe bestemming ten opzichte van de bekendere bestemmingen als buurlanden Kenia en Tanzania Fotoreizen. Fotoreis Tanzania gnoetrek. 11-08-2020 t/m 22-08-2020. Prev VORIGE. MARA RIVIER, DE OVERSTEEK. In en rondom de Mara-rivier liggen vervaarlijk uitziende Nijlkrokodillen rustig te wachten. zebra's en T gazellen de Mara oversteken op zoek naar de meer grazige gronden in de Masai Mara in Kenia Simone. Hoi, ik ben Simone en ik ben een 47-jarige fotograaf uit Nederland, die enorm van wildlife houdt. Ik heb drie jaar in Afrika gewoond en gewerkt als tour guide. Ik volgde mijn droom en reisde door Zuidelijk en Oost-Afrika (Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Mozambique en Kenia). In die periode heb ik heel veel.

Wildpix Travel fotoreis Kenia met Sergio Pitami

  1. Fotoweekend Veluwe 2021: De Veluwe in prachtige herfsttinten. Een fotoreis, waarbij je probeert het licht te vangen. Ga jij mee
  2. FOTOREIS VALENCIA Datum: 3 t/m 7 oktober 2021 Datum: 24 t/m 28 april 2022 Datum: 2 t/m 6 oktober 2022 Prijs: 1049,- euro p.p. Wow-foto's maken tijdens de Fotoreis Valenci
  3. Groepsreis door Afrika maken? AV-Tours verzorgt al ruim 25 jaar groepsreizen in Afrika! Kleine groepjes van maximaal 8 personen per voertuig en tevens ook reizen met Nederlandse begeleiding. Niet alleen de hoge kwaliteit van deze groepsreizen, maar ook onze aanpak spreekt veel van onze klanten aan. Met name het kleinschalige karakter en persoonlijke visie maken onze groepsreizen in Afrika al.
  4. g
  5. Dag 8, 9 + 10: Wildsafari in Kenia in het Amboseli National Park. Deze reis is even goed een fotoreis als een jeepsafari. Onze 3 dagen in Amboseli zijn goed gevuld, we gaan niet alleen voor het grote wild maar we gaan ook op zoek naar tientallen kleurrijke vogelsoorten

Fotoreizen Afrika. Mijn naam is Mike Muizebelt; natuurfotograaf en Afrika expert. Sinds 2004 reis ik zelf regelmatig door Namibië, Botswana en Zuid-Afrika, maar ook heb ik ervaring opgedaan in Kenia en Tanzania. Met inmiddels meer dan een jaar aan self-drive ervaring door Afrika, kan ik me een expert noemen op het gebied van reizen en. Over Fotoreis: Migratie en Flamingo's - fotosafari naar Kenia. Deze 10-daagse fotoreis brengt je naar drie van Afrika's dichtst bevolkte wildreservaten. Lake Nakuru is bekend voor zijn grote flamingopopulatie en zijn enorme concentratie van wilde dieren Deze 10-daagse fotoreis brengt je naar drie van Afrika's mooiste natuurreservaten. Amboseli biedt op heldere dagen prachtige zichten op Mount Kilimanjaro. De droogte van het park en het bijhorende stof zorgen voor perfecte fotokansen voor sfeervolle schemeringfotografie. Tsavo is opgesplitst in twee delen met een zeer verschillend landschap, Tsavo West en Tsavo East. Beide parken worden wel. Sinds 2004 reis ik zelf regelmatig door Namibië, Botswana en Zuid-Afrika, maar ook Tanzania en Kenia zijn bezocht. Inmiddels heb ik meer dan een jaar self-drive ervaring door Afrika met bijna 75.000 aan reiskilometers. Ik kan me een expert noemen op het gebied van fotoreizen in Afrika Veel idyllischer, haast paradijselijk. De grote oversteek. Ik ben er nog nooit geweest. Bij de Mara rivier, op de grens van Tanzania en Kenia, deels in het Serengeti National Park en deels in het Masai Mara National Reserve. Ik heb nog nooit het spektakel gezien van honderdduizenden samendrommende gnoes, zebra's en antilopen bij de Mara rivier

Fotoreizen Afrika 2021 Zoek niet verder

  1. Fotoreizen. Onze fotoreizen worden samengesteld en begeleid door enthousiaste en ervaren vogel- en natuurfotografen. Deze hebben zowel kennis van de soorten in het bezochte gebied, als dat ze u kunnen begeleiden bij het nemen van fraaie foto's
  2. Natuurfotoworkshops en fotoreizen. In de loop der tijd heeft hij vele reizen gemaakt naar o.a. Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Kenia en Gambia en in Europa heeft hij naast Spitsbergen, Portugal en Kroatië nog heel wat andere landen bezocht. Maar ook in Nederland is hij het liefst buiten om te fotograferen
  3. 22 februari t/m 8 maart 2007: 8-daagse fotosafari Kenia i.s.m. NatuurBeleven. 5 mei t/m 19 mei 2007: 8-daagse fotoreis Bulgarije i.s.m. Spatia Wildlife Tours. Terug naar home
  4. Kafue National Park is een van de nog niet toeristische wildgebieden in Afrika. Dat maakt het ook zo uniek. Deze 11 daagse fotoreis voert naar 3 verschillende locaties in Kafue National Park, waarvan de laatste het schitterende Busanga Plains. Deze reis is ook prima geschikt voor niet fotograferende partners. De fotografiereis heeft een maximum van 8 deelnemers met 2 fotografen in 2 open.
  5. Boek nu je fotoreis naar Zuid Afrika! Ga mee op reis naar Afrika..Op safari met een fotoreis in Zuid Afrika of Kenia Masai Mara. Landschapsfotografie is een specialisatie binnen de natuurfotografie en ook daarin organiseren wij workshops landschapfotografie

Een 5-daagse fotoreis (4 nachten) in een uniek deel van Botswana. Game drives maar ook schuilhutten fotografie behoort tot de mogelijkheden. De grote katten zijn hier zeer goed vertegenwoordigd. Een verblijf bij Mashatu kan goed in een maatwerk reis Zuid Afrika ingebouwd worden en is ook zeer interessant voor niet fotograferende partners Deze 10-daagse fotoreis brengt je naar drie van Afrika's dichtst bevolkte wildreservaten. Lake Nakuru is bekend voor zijn grote flamingopopulatie en zijn enorme concentratie van wilde dieren. Op zonnige ochtenden biedt dit park perfecte fotokansen voor sfeervolle zonsopgangfotografie aan de oever van het meer. De Masai Mara kent - naast de Serengeti in Tanzania - geen rivalen voor de positie. Programma Manyeleti fotoreis. U arriveert in het begin van de middag bij Mantobeni, ons tentenkamp voor de komende vijf nachten, waar u na een drankje en korte briefing naar uw luxe tent gebracht wordt. Elke middag van 15.30-19.30u en elke morgen van 5.30-10.00u gaat u op game drive in een open safari auto

Geheugenkaarten en reservebatterijen zijn in Kenia vaak moeilijk verkrijgbaar. Het is dus verstandig om vanuit Nederland al je film- en fotomateriaal mee te nemen. Op de meeste campings en ook in de meeste bussen kun je de accu/batterij van je camera opladen (vergeet je USB kabel niet en eventueel een wereldstekker - ze gebruiken een 3-pin Engelse stekker) REVIEWS VAN KLANTEN VAN ONTDEK KENYA Reisverslagen van hun wandelreis, fotosafari of natuurreis. Lees de onderstaande reviews (zowel in het Nederlands als in het Engels) van gelijkgezinde natuurliefhebbers en reizigers die met Ontdek Kenya ofwel een wandelreis, vogelreis, fotosafari of een wildsafari gedaan hebben Fotoreis beren, wolven & veelvraten - hoogtepunten. Finse Taiga wouden. Bekijk de kaart. Ongerepte Finse taiga woud, vlakbij de Russische grens. Verblijf 3 nachten in een fotohut om beren te spotten. Kans om bruine beren (90%) veelvraten (50%) en wolven (40%) te zien. Overnacht in de wildernis lodge van professioneel natuurfotograaf en -gids Luxe safari's in Kenia. Vier luxe boetiekkampen en lodges op toplocaties in Kenia maken deel uit van het portfolio van The Safari Collection.Van een historisch landgoed in Nairobi en de Maasai-cultuur in de Mara tot het ruige landschap rondom Mount Kenya en de adembenemende panorama's in Samburu

SNP biedt de beste actieve reizen binnen en buiten Europa ver weg van de massa aandacht voor natuur duurzaam reisaanbod originele bestemminge Andere lodges van Great Plains Kenia zijn: Mara Expedition ligt een paar kilometer van Mara Plains, in een bocht in de Ntiakitiak-rivier. Verborgen in het dichte bos nabij de Ntiakitiak-rivier bevindt zich Mara Plains. Mara Nyika is een intiem tentenkamp in een vallei, aan de westkant van de Naboisho Conservancy aan de Masai Mara Fotoreizen. Untamed Travelling organiseert regelmatig fotoreizen onder begeleiding van een professionele fotograaf. Reizen waarbij u niet alleen maar proeft, voelt, ervaart en beleeft, maar ook leert hoe u al die indrukken en ervaringen vast kunt leggen. Kijkend door de lens, met de blik van een fotograaf, ziet u allerlei wonderlijke zaken die.

Fotografie reizen 2021 2022 Bekijk unieke fotoreizen

Fotoreis Kenia. Hieronder een aantal foto's die gemaakt zijn door de deelenemers aan de fotoreis naar Kenia van oktober jl. Foto's Kenia van Rob Turk. De schitterende fotoreis naar Kenia zit er op. Maar liefst 10 dagen zijn we met 2 busjes door Kenia getrokken en hebben we fraaie beelden geschoten Yellowstone wolven fotoreis. De Yellowstone wolven fotoreis concentreert zich op wolven fotograferen in de Lamar Valley in de winter. Maar liefst 4 dagen ga je op zoek naar wolven in de Lamar Valley. De Lamar Valley is veruit de beste plek ter wereld om wolven te spotten Alle tijd hebben om te fotograferen, alles geregeld, geen zorgen, geen onverwachte uitgaven. Alles tot in detail geregeld met bijeenkomsten vooraf en nadien. FotoClass is uniek in zijn reizen en daar zijn wij best trots op. Op unieke lokatie's in de wereld bieden wij fotografie reizen aan. Alles onder uitstekende voorwaarden en garanties Tijdens deze 16 daagse rondreis in een 4WD bezoekt u de meest spectaculaire en bijzondere plekken in Kenia en Oeganda. U maakt kennis met de lokale bevolking, die nog steeds in harmonie leeft met het grote Afrikaans wild. Tijdens een chimpansee trekking in Murchinsons Falls National Park loopt u onder de imposante mahoniebomen (60 m hoog!) door

Tijdens deze unieke fotosafari Masai Mara in Kenia bent u getuige van één van de grootste wildlife spektakels in Afrika; de river crossing van de Grote Migratie van gnoes en zebra's. Gedurende de gehele fotosafari wordt u begeleid door 2 vooraanstaande professionele wildlife fotografen.U verblijft in een klein intiem safarikamp dicht bij een 'river crossing' over de Mara rivier, zodat. De bedoeling van de fotoreis is dat we in de eerste plaats genieten van al het moois wat Oeganda te bieden heeft. Natuurlijk horen hier mooie plaatjes bij zo dat we deze onvergetelijke reis keer op keer kunnen herbeleven Ze organiseert en begeleid al jaren fotocursussen, -workshops, -weekenden en fotoreizen en heeft veel ervaring in reisfotografie. De komende tijd staan fotoreizen naar Ameland, Tanzania, Kenia en IJsland op het programma. Kijk voor informatie op: www.fotografie-reizen.n Tips & tops Fotoreis IJsland: De gehele reis wordt u begeleid door een beroepsfotograaf en heeft u een lokale Engelssprekende privégids als chauffeur De zorgvuldig geselecteerde hotels zijn alle uniek - de een om de geweldige keuken, een ander om het fantastische panorama, weer een ander om de lokatie - maar wat ze alle gemeen hebben is een voortreffelijk servicenivea Tanzania, is een onafhankelijk land in Oost-Afrika en grenst aan Congo-Kinshasa, Rwanda, Burundi, Uganda, Kenia, Mozambique, Malawi en Zambia. Het is een republiek met een federale structuur (Tanganyika en Zanzibar). De naam Tanzania is een samentrekking van de eerste drie letters van beide delen van de federatie: Tan - Zan - ia

Fotoreis Kenia 2017 - Dick Markesteij

Fotoreis IJsland 2020 | Leer het Noorderlicht te fotograferen! Boek nu!

Birdpix.nl :: Fotorei

Deze rondreis Kenia & Tanzania brengt u naar het mekka van de safari. Droomt u van 'The Big Five', Serengeti, Masai en Kilimanjaro? Dan is dit iets voor u Wij organiseren fotoreizen voor zowel beginners en gevorderden. Tips en tricks van een professionele fotograaf. Bestemmingen variërend van een fotoweekend in Nederland tot complete vakanties in en ver buiten Europa. Voor iedere smaak wel een fotoreis. Je komt altijd met schitterende foto's weer thuis Omnifoto.nl / Masters of Light. October 26 ·. Aline van Weert is feeling lucky with Ellen Kievit-Van Den Doel and Dave Zuuring in Westkapelle, Zeeland, Netherlands. October 22. Genieten aan de kust bij Westkapelle tijdens de storm gisterenavond. Het hoofd leeg, gewoon genieten van de wind, de golven en het avondlicht De fotoreis IJsland is een aanrader voor iedereen die van natuur en fotografie houdt. U vindt er de grootste verscheidenheid aan geologische fenomenen. Voor u

Digiscooppix.nl :: Fotorei

Fotoreizen in Afrika - Van Bommel Safari's-kleinschalige

Noorderlicht en wildlife. Ontdek de magische schoonheid van de winter in het afgelegen Lapland tijdens deze achtdaagse rondreis door Zweden. Sta oog in oog met elanden en rendieren, reis per hondenslee door bevroren landschappen, verwarm u daarna bij het knusse kampvuur en ga ten slotte op jacht naar het zwermende noorderlicht Fotografiereis Kenia - Tanzania. Leer fotograferen in de beroemste nationale parken van Tanzania en Kenia. 14 dagen 13 nachten Prijs vanaf €4495.-Details. Nieuwsbrief. Schrijf u in om nieuwsbrieven en aanbiedingen te ontvangen *** We zullen u niet. Reisjournalist - fotograaf - docent Toen ik 30 jaar geleden mijn eerste fotoreis naar Kenia maakte was ik 24. Daarvoor bracht ik uren door in de doka, maar in Kenia ontdekte in mijn ware passie: reizen en mijn verbazing over al het bijzondere 'vangen' in foto's. Uitgebalanceerde composities en het juiste moment pakken, om via d

Kenia, het klassieke Afrika - Experience Trave

Simone Wildlife Photography: wil je aan afdruk bestellen of met me mee op fotoreis? Bel of mail me en ik kan je alles vertellen dat je wilt weten Location: Heerhugowaard. Posted: Fri 07 Nov 2008, 0:37 Post subject: Fotoreis Zuid Afrika. Ik zou vogens jaar een paar weken naar Oost Afrika willen en uitsluitend dieren willen fotograferen met de nadruk op vogels. Dus vooral niet de bekende toeristische plaatsen bezoeken, dat heb ik al gedaan

Fotosafari Kenia-Tanzania - Tekst- en Fotobureau Fotoreize

Unieke fotoreis 5 - 27 november 2024. Antarctica is een droom voor natuurfotografen, de overtreffende trap is South Georgia met zijn enorme kolonies Koningspinguïns. De reis is pas compleet met ook nog een bezoek aan de Falklands. Deze bestemmingen staan allemaal op het programma voor deze unieke reis met de m/v Plancius Specialist in vogelreizen, natuurreizen, fotoreizen en expeditiecruises Ruim 12 jaar ervaring Wereldwijde bestemmingen Reizen in kleine, persoonlijke groepen Kennis van de mooiste vogel- en natuurgebieden ter wereld Goede, uitgebalanceerde routes Gepassioneerde reisleiding Alle reizen ook individueel aan te vragen Alle CO2-uitstoot gecompenseerd

Vogelreis en safari Kenia - BirdingBreak

Fotoreizen Fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes | 7 dagen. in het Masai Mara National Reserve in Kenia. Nergens anders is de leeuwen en cheetah dichtheid hoger. In februari is het gras fris groen en nog steeds kort en veel prooi- en roofdieren hebben jongen You can enable/disable right click protection and customise this message using Theme Customize SNP Natuurreizen organiseert bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen

Hoogtepunten van deze 11-daagse fotoreis in Ethiopië: We bezoeken één van de meest diverse gebieden van Ethiopië: Bale Mountains National Park. We kamperen op het Sanetti Plateau: een hoogvlakte tussen de 3000 en 4377 meter met de hoogste all-weather road in Afrika. We bezoeken Tullu Dimtu, de 4de hoogste berg van Ethiopië Ingrid Vekemans is een natuurfotograaf die fotosafari's en fotoreizen begeleidt in Afrika maar ook workshops fotografie en workshops natuurfotografie aanbiedt Een fotoreis naar het Zuiden van Frankrijk Reismeisje 01 februari 2019 Sommige mensen draag je een extra warm hart toe. Nu doe ik dat bij veel mensen , maar er zijn mensen die je nog nét even wat meer gunt.Een extra portie geluk en liefde

Mooiste Fotografiereizen Meest Fotogenieke Bestemminge

Vogelreizen, natuurreizen, fotoreizen en expeditiecruises sinds 2006. Reisorganisatie BirdingBreaks is gespecialiseerd in vogel- en natuurreizen in binnen- en buitenland. Naast vogelreizen bestaat ons aanbod ook uit fotoreizen, expeditiecruises en dichter bij huis korte trips en dagexcursies voor zowel beginnende als ervaren vogelaars. Fotografiereizen met foto-fans. Je hebt elke steen in België al 2 keer gefotografeerd? Of je wil gewoon eens ervaring met ander licht, andere dieren of andere landschappen? Dan moet je op fotoreis. Een inspirerende begeleide reis langs de meest fotogenieke plekken van de wereld

Fotoreis Brazilië | Spot de jaguar met Fotografie-reizen

Ik heb de RX10 Mark IV aangeschaft na een fotoreis in India (tijgers) waarbij ik met mijn HX400V heel lastig snel kon scherpstellen. Op advies van de fotograaf ben ik gaan kijken naar een andere en heb toen de Mark IV aangeschaft. Meegenomen op safari in Kenia met dezelfde fotograaf en prachtige foto's gemaakt met mijn nieuwe camera Vroegboekkortingen. Bij bijna alle reizen boven de EUR 1000,- ontvangt u een vroegboekkorting, indien u de reis meer dan 6 maanden vóór vertrek boekt! Bij meer dan 20 bestemmingen bieden we in 2021 extra hoge vroegboekkortingen aan tot wel EUR 150,- pp. ! Geen gek idee dus om uw reis bijtijds vast te leggen Samen uw rondreis op maat ontwerpen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en nog meer prachtige landen. Mail ons via info@rondreisopmaat.n Fotoreis IJsland Zomer Het Noorden van IJsland is een gebied dat wel eens over het hoofd gezien wordt. Voor deze fotoreis IJsland zomer, die aangeboden wordt door Fotografie-reizen.nl, zal ik een van twee de begeleiders zijn, om garant te staan voor fantastische foto's ; Fotoreis Bayerischer Wald compleet in de winter - 202 Travelmarks Photography, méér dan fotografiereizen! Een unieke beleving, sprankelende reisfoto's, authentieke fotografiebestemmingen en fotografieworkshops. Welkom! Afgelopen weekend een workshop fotografie gehad van een echte topper. Veel geleerd en nog veel te leren, maar trots op het resultaat. Wat was dit ontzettend leuk om te doen!

Fotoreizen Nederland 2020/2021 Boek jouw fotoreis bij

Kenia Kilimanjaro Lesotho Madagascar Malawi Mozambique Namibië Bovendien was de fotoreis erg leerzaam en heeft zij superleuke ideeën om de theorie in praktijk te brengen. Dank je wel, Simone! Het was top! 9 06-04-12. Nancy Groepsrondreizen- ontdek en beleef! Bekijk hier de beste groepsrondreis van SNP Natuurreizen Ver weg van de massa Genieten met een duurzaam reisprogramma Het breedste aanbod in natuurreize Roy Venema - travel photography. YouTube. Tap to unmute. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. More videos. More videos. Share. Include playlist Ontdek en beleef de beste groepsreis ! Bekijk hier alle groepsreizen van SNP Natuurreizen Actieve en avontuurlijke reizen Travelife certifie Vogelreizen- ontdek en beleef! Bekijk hier de beste vogelvakantie van SNP Natuurreizen Winnaar Sustainable Travel Award 2019 Originele bestemmingen Altijd CO2-neutraal reize

Eerste nieuws uit Kenia van de fotoreis - foto-workshop

Leo, op reis. Toen ik in Kenya woonde hield ik in mijn donkere kamer met ijsklontjes mijn ontwikkelaar op temperatuur. 7 jaar woonde en werkte ik in Nepal waar ik continu last had van schimmel in mijn lenzen. Op Antarctica zat er geen gevoel meer in mijn vingertoppen. Toch is reisfotografie mijn grote liefde Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Je krijgt € 100,- korting per persoon als je voor de meest duurzame, non-stop vlucht kiest. Je reist bij Koning Aap altijd CO 2 -positief Vind de beste Lake Nakuru Nationaal Park rondreizen in Juli 2021 met TourRadar. Vergelijk 36 reizen met 42 echte tour reviews. Boek nu en bespaar geld met TourRadar.com

Natuurfotografie in Tsavo met Ontdek KenyaBirdpixWorkshop Winterfotografie | Geef je nu op bij Fotografie-reizenWat is een polarisatiefilter - Fotografie-reizen

Stichting Vogelreizen biedt korte en langere vogelreizen onder leiding van onbezoldigde Nederlandstalige gidsen. Enkele mogelijkheden: Eilat in Israël, Kenia, Eifel, Terschelling, Hongarije en Nepal. Beluga Reizen. Beluga Adventures is gespecialiseerd in reizen naar de Noord- en Zuidpool on daar walvissen en andere dieren waar te nemen Lofoten. 2020. Boston & New York. 2019. IJsland. 2019. Toscane. 2018. Senja. 2018. Lissabon. 2017. Fins Lapland. 2017. Costa Rica & Nicaragua. 2017. Namibië. 2014. investeren wij in de natuur! Voor 30 euro per jaar wordt je donateur van de Stichting Nature Talks. Met jouw bijdrage zorg je, samen met ons, dat bijzondere groene projecten verwezenlijkt kunnen worden. Steun onze stichting! Word donateur en ontvang ook nog eens korting op al onze producten. Door Stichting Nature Talks te steunen word je Donateur Fotoreizen in kenia (met Ontdek Kenya) Gestart door ivanhoe‎, 25 juli 2011 21:10. Reacties: 3; Bekeken: 2.078; Laatste bericht: Laatste bericht: 26 juli 2011 17:53 door david_ve . Forum: Reisfotografie. Onvergetelijk. Gestart door Marsel van Oosten‎, 3 mei 2010 10:4 Organisaties Fotoreizen Hallo, Ik ben op zoek naar organisaties die fotoreizen aanbieden. Mvg, Sam 2 februari 2014, 10:10 #2. bouk. Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht Bezoek website Premium Member Geregistreerd: 15 juni 2004 Re: Organisaties Fotoreizen https. Workshop Natuurfotografie is onderdeel van Martin van Lokven Photography. Martin deelt graag zijn passie voor natuur en enthousiasme in workshops en fotoreizen